United Themes Shortcode Plugin
SPORTIEVE MODELLEN OP DE KAART ZETTEN

KIA GT-LINE CAMPAGNE

Wist u dat wij bij Bureau Handelskade ook een ster zijn in het leveren van maatwerk oplossingen?

Afhankelijk van de gewenste doelen gaan wij met veel plezier en in goed overleg voor onze dealers aan de slag. Dankzij onze brede kennis en ervaring binnen de lokale marketing, weten wij exact welke inzet het beste werkt. Of het doel is om naamsbekendheid te genereren of een specifiek model onder de aandacht te brengen, wij denken altijd mee en geven daarin gevraagd én ongevraagd advies.

Onlangs kregen wij van een dealer het verzoek om meer ruchtbaarheid te geven aan de Sportieve GT-line modellen van Kia. Door gebruik te maken van stoere kleuren in combinatie met slimme (interactieve) technologieën, hebben wij een actiepagina opgezet die bij deze Kia-modellen past.

Door de campagne op verschillende social media kanalen terug te laten komen en te richten op een vooraf nauwkeurig gespecificeerde doelgroep weten wij zeker dat deze campagne bij de juiste mensen terechtkomt. Dit voorkomt onnodige inzet en een verhoging in waardevolle leads. Zo is de cirkel compleet.

Marketingcampagnes zijn kostbaar, dat begrijpen wij. Om die reden schakelen wij continu met onze dealers zodat iedereen precies weet wat de huidige status is. Heldere communicatie, daar houden wij van.

Nieuwsgierig naar wat Bureau Handelskade voor uw bedrijf kan betekenen? Bel vrijblijvend voor een afspraak!

  • Merk:

    Kia

  • Klant:

    Vaneman

  • Jaar:

    2020